Bellen Online werkplaats afspraak Occasions

Nieuwe Renault TRAFIC

GRONDIG GEMODERNISEERDE Bedrijfswagen per direct beschikbaar

Renault versterkt het bedrijfswagenaanbod met de nieuwe Trafic. Het model is perfect afgestemd op de behoeften en verwachtingen van professionals en wagenparkbeheerders. Sinds de lancering in 1980 is de Trafic uitgegroeid tot een ware bestseller die maar liefst 2,2 miljoen klanten in vijftig landen wist te verleiden. De nieuwe Renault Trafic is per direct beschikbaar en te bezichtigen bij de Nederlandse dealers. De prijzen beginnen bij € 22.180,- (excl. BTW en BPM).

Behalve het nieuwe frontdesign wordt de nieuwe Trafic ook gekenmerkt door een grondig vernieuwd, functioneler en praktischer interieur dat op het gebied van comfort en waarneembare kwaliteit niet onderdoet voor dat van een personenauto. Het bredere aanbod van nieuwe Euro 6d-Full-motoren levert bovendien meer vermogen en koppel. Voor meer veiligheid en gemoedsrust zijn nieuwe rijhulpsystemen (ADAS) gemonteerd.

ROBUUSTHEID EN DYNAMIEK

De nieuwe Renault Trafic heeft een volledig nieuw ontworpen front dat zijn reputatie van een elegante en dynamische bestelwagen verder versterkt. De horizontale motorkap en verticale grille geven hem een robuuste en expressieve uitstraling die wordt benadrukt door de LED-koplampen en een vernieuwde bumper. Uit de acht beschikbare carrosseriekleuren koos Renault voor Bleu Cumulus als introductiekleur. Ook nieuw in het aanbod zijn de nieuwe radioantenne, nieuwe 17-inch wielen en elegantere wieldoppen.

VOLLEDIG NIEUW INTERIEUR

Het nieuwe dashboard, geaccentueerd door een horizontale strook die tot in de deurpanelen doorloopt, vergroot het gevoel van ruimte in het interieur. Het design weerspiegelt ook het dashboard, de deurpanelen en de versnellingspookknop en voegt verchroomde inzetstukken toe. Dat alles komt de waarneembare kwaliteit ten goede.

COMFORT EN INTELLIGENTIE AAN BOORD

Renault voorziet de nieuwe Trafic van comfortabele stoelbekleding en nieuwe deurpanelen met bredere armsteunen. Door de rugleuning van de centrale zitting neer te klappen, verandert de cabine in een mobiel kantoor dat plaats biedt aan een laptop en werkdocumenten op een verstelbare houder in A4-formaat. Dankzij de neerklapbare rugleuning van de middelste zitting is het tevens mogelijk om comfortabel te lunchen, beschut tegen weer en wind. Ook qua opbergvakken biedt de cabine tal van handige voorzieningen die het leven van klanten gemakkelijker maken, zoals de nieuwe EASY LIFE-lade, goed voor een totaal van 88 liter opbergruimte waarvan 54 liter onder de voorste passagiersbank – een topniveau in dit segment. Tevens zijn elektrisch inklapbare buitenspiegels nu optioneel beschikbaar.

MEER TECHNOLOGIE AAN BOORD

Ook het multimediasysteem Renault EASY LINK met geïntegreerde navigatie is leverbaar voor de nieuwe Trafic. Het systeem is compatibel met Apple CarPlay™ en Android Auto™ en wordt weergegeven op een 8-inch touchscreen. Daarbij hoort ook een inductielader voor smartphones om de hele dag verbonden te blijven. Verder is het instrumentarium voorzien van een 4,2-inch kleurenscherm en zijn in het interieur drie USB-aansluitingen te vinden.

TIEN NIEUWE RIJHULPSYSTEMEN

Voor een nog beter rijgedrag is de nieuwe Trafic leverbaar met een groter aanbod van geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS). Hiertoe behoren een adaptieve cruise control, cruise control/snelheidsbegrenzer met remfunctie, automatisch grootlicht, een rijstrookwaarschuwing en een dodehoekwaarschuwing. Dat geldt ook voor een actief remhulpsysteem, verkeersbordenherkenning met waarschuwing voor overschrijding van de maximumsnelheid, een waarschuwing bij instabiel traject, een achteruitrijcamera en parkeerhulpsystemen voor, achter en opzij.

KRACHTIGE EN EFFICIËNTE MOTOREN

Het motorgamma van de nieuwe Trafic is zorgvuldig samengesteld om in te spelen op alle behoeften, met vier Blue dCi-dieselmotoren met vermogens van 110 tot 170 pk. Deze 2,0-litermotor levert, naargelang de versie, 5 tot 10 pk meer vermogen dan voorheen. Ook het koppel is toegenomen. Alle motoren voldoen aan de Euro 6d-Full norm, zijn uitgerust met Stop & Start en standaard gekoppeld aan een handbediende versnellingsbak. De Blue dCi 150 en Blue dCi 170 zijn naar wens verkrijgbaar met een EDC-automaat met dubbele koppeling.

PRAKTISCHE, UITGEKIENDE EN VEILIGE LAADRUIMTE

In de (verlengde) L2-versie biedt de Trafic met het luik in de scheidingswand de beste, nuttige laadlengte in zijn segment: 4,15 meter. Dankzij de ‘zoning’-modus van de contactsleutel of de Renault handsfree-card kan de bestuurder de cabine en de laadruimte onafhankelijk van elkaar vergrendelen/ontgrendelen. Voor verbeterde zicht in de laadruimte is een versterkte LED-interieurverlichting van 500 lumen optioneel, ofwel vijf keer feller dan een standaard halogeenlamp.

NAAR WENS TE MODULEREN EN PERSONALISEREN

Met 275 beschikbare versies laat de nieuwe Renault Trafic zich geheel naar wens moduleren en personaliseren, dankzij een brede waaier aan opties en accessoires en tal van op- en ombouwmogelijkheden op maat. Als bestelwagen is de Trafic verkrijgbaar in twee lengte- en twee hoogtevarianten. Hij biedt een nuttig laadvermogen van 5,8 tot 8,9 m3, verscheidene versies met een dubbele cabine en diverse varianten qua beglazing, tussenschotten, portieren, enz.

IN FRANKRIJK GEBOUWD VOOR DE HELE WERELD

Sinds 2014 is de Renault fabriek van Sandouville (Normandië) exclusief verantwoordelijk voor de productie van de derde generatie Trafic voor de hele wereld. In 2021 vierde de fabriek haar 57e verjaardag met meer dan 8 miljoen geproduceerde voertuigen, waaronder ruim 800.000 Trafic modellen.

De nieuwe Renault Trafic is per direct beschikbaar. Bekijk alle prijzen van de Trafic op https://bedrijfswagens.renault.nl/modellen/trafic.html.

 

Over RENAULT Group

Renault Group staat aan de vooravond van een nieuwe mobiliteit. Gesterkt door zijn alliantie met Nissan en Mitsubishi Motors en zijn unieke expertise op het vlak van elektrificering kan Renault Group rekenen op de complementariteit van zijn vijf merken – Renault, Dacia, LADA, Alpine en Mobilize – en biedt het zijn klanten duurzame en innovatieve mobiliteitsoplossingen. Renault Group is gevestigd in meer dan 130 landen en verkocht in 2021 wereldwijd 1,75 miljoen voertuigen. Hij verenigt meer dan 170.000 medewerkers die dagelijks zijn bestaansreden belichamen zodat mobiliteit ons dichter bij elkaar kan brengen. Renault Group is klaar voor uitdagingen op de weg en op het circuit en zet zich in voor een ambitieuze en waardevolle transformatie. Die spitst zich toe op de ontwikkeling van nieuwe technologieën en diensten, en van een nieuw gamma voertuigen dat nog competitiever, nog evenwichtiger en geëlektrificeerd is. In lijn met de milieu-uitdagingen heeft Renault Group de ambitie om tegen 2050 koolstofneutraal te zijn in Europa. https://www.renaultgroup.com/

 

 

Maak online afspraak

Bezoek webshop

Onze klanten geven ons een 9.7 van 10

op basis van 846 beoordelingen