Garantie

Renault Top Occasion Garantie

APK gekeurd
Renault Top Occasions zijn nauwelijks van nieuwe auto’s te onderscheiden, zijn nooit ouder dan vijf jaar, zijn van binnen en van buiten gecheckt en komen alleen door de selectie als alles in orde is. Bovendien krijgen Renault Top Occasions die drie jaar of ouder zijn, voor aflevering een nieuwe APK-keuring!Vervangend vervoer bij een reparatie langer dan 24 uur
Als uw Renault Top Occasion langer dan 24 uur voor reparatie bij uw Renault dealer moet staan en dit onder de garantie valt, kunt u rekenen op een gratis vervangende auto. Dat is nu zo’n extra service waarom autorijden met een Top Occasion van Renault de slimste en zekerste keus is.

Servicebeurt voor aflevering
Voordat uw Top Occasion afgeleverd wordt krijgt de auto nog een volledige servicebeurt. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt uw auto zorgvuldig gecontroleerd aan de hand van een uitgebreide controlelijst met meer dan 88 punten. We laten niets aan het toeval over

De 7 Zekerheden

APK Gekeurd
Vervangend vervoer bij een reparatie langer dan 24 uur
Servicebeurt voor aflevering
Tot 24 maanden garantie
Aangesloten bij de Nationale Autopas
14 dagen omruilgarantie
Renault Route Service Nederland

6, 12 of 24 maanden garantie
Een Renault top occasion is maximaal 60 maanden oud en heeft maximaal 100.000 kilometer op de teller op het moment van aankoop. Een Renault top occasion wordt geleverd met een garantietermijn van 6, 12 of 24 maanden (of een kilometerstand van 30.000 km hoger dan de kilometerstand bij aflevering). Bij aankoop krijgt u gratis de My Renault pas. Dit opent de deur naar heel veel voordeel van uw Renault dealer, aanbiedingen van aangesloten partners en andere boeiende privilèges

Gegarandeerde kilometerstand
De kilometerstand is gecontroleerd door de Stichting Nationale Auto Pas. Hierdoor heeft u gegarandeerde zekerheid dat de kilometerstand van een Renault Top Occasion aantoonbaar correct is. Dit is belangrijk voor de waarde van de auto en voor het gebruik en onderhoud daarvan.

14 dagen omruilgarantie
Wanneer u er binnen veertien dagen achterkomt dat de door u gekozen Top Occasion toch niet helemaal bij u past, mag u de auto omruilen tegen een andere. Daar doen wij niet moeilijk over. Dat vinden wij de normaalste zaak van de wereld. Uw tevredenheid staat namelijk voorop.

Renault Route Service Nederland
Komt u onverhoopt met pech te staan, dan kunt u het gratis telefoonnummer van de exclusieve Renault Route Service draaien. 0800-0303. De medewerkers van Renault staan voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

 

Bovag Garantie

Het BOVAG Garantiebewijs is het garantiecertificaat van de BOVAG-autobedrijven. U krijgt het bij aankoop van een gebruikte auto met een aankoopbedrag vanaf 4.500 euro. Het Garantiebewijs geeft u recht op zes maanden standaardgarantie op onder meer verborgen gebreken aan de auto en aan onderdelen en toebehoren, tenzij dit op de koopovereenkomst nadrukkelijk is uitgesloten. Betaalt u minder voor uw auto, maar altijd nog meer dan 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde, dan heeft u ook recht op de BOVAG-garantie.

Nationale Auto Pas
Door de koppeling aan de Nationale Auto Pas geeft het BOVAG Garantiebewijs tevens een betrouwbaar beeld van de historie van de auto. Alle kilometerstanden worden u namelijk, zoals ze bij de Nationale Auto Pas zijn geregistreerd, bekend gemaakt. Zo heeft u alles bij elkaar in een document. Overzichtelijk, maar bovenal duidelijk en betrouwbaar.

Bemiddeling
Met de BOVAG-garantie heeft u nog een zekerheid achter de hand: die van het ANWB/BOVAG Bemiddelingsbureau. Mocht u er onverhoopt niet met ons uitkomen, dan kunt u een beroep doen op dit bureau, of op de AutoOmbudslijn. De deskundige medewerkers zullen proberen om tot een acceptabele oplossing voor beide partijen te komen.
De voorwaarden van de BOVAG-garantie zijn uitvoerig getest en goedgekeurd door de ANWB en de Consumentenbond. U kunt de voorwaarden hier downloaden.

 

Maak online afspraak

Bezoek webshop

Onze klanten geven ons een 9,4 van 10

op basis van 286 beoordelingen
  • Service9,5
  • Deskundigheid9,4
  • Prijskwaliteit9,3
  • Gemiddelde9,4