Bellen Online werkplaats afspraak Occasions

Leasing & Financiering

Zoals u bij ons kunt kiezen uit diverse modellen, zo kunt u bij Mobilize Financial Services kiezen uit verschillende leasevormen. Hierdoor kunt u de leasevorm kiezen die naadloos aansluit op uw persoonlijke en zakelijk wensen, eisen en mogelijkheden.

Financial Lease

Financial Lease is ideaal voor het MKB en ZZP’ers. Omdat de auto op de bedrijfsbalans komt, maakt u optimaal gebruik van fiscale voordelen: BTW-teruggave, fiscale afschrijving, investeringsaftrek of startersaftrek. Bovendien heeft Renault Business Finance altijd concurrerende rentetarieven.

Het gefinancierde bedrag betaalt u in maandelijkse termijnen terug. Een maandtermijn bestaat uit aflossing en rente. Verzekeringen, reparaties, onderhoud en vervanging van banden heeft u in eigen beheer. Aan het einde van de Financial Lease overeenkomst bent u volledig eigenaar van de auto. U beslist zelf of u deze auto houdt of inruilt voor een nieuwe Renault. Wij maken  graag een offerte op maat.

Operational Lease

Full Operational Lease is de meest voorkomende vorm van Operational Lease, de zogenaamde “auto van de zaak”. Het is ook de meest uitgebreide vorm. Álle autokosten zijn opgenomen in het leasebedrag. Dit bedrag is gebaseerd op de auto, de gewenste looptijd en het verwachte te rijden kilometers.
De auto komt niet op de bedrijfsbalans te staan en heeft geen effect op de liquiditeit en solvabiliteit. Het werkkapitaal blijft onaangetast.

Als u een Renault als leaseauto gaat rijden en u rijdt naast zakelijke kilometers ook privé, dan betaalt u bijtelling. Wij maken graag een offerte op maat.

 

Maak online afspraak

Onze klanten geven ons een 9.7 van 10

op basis van 826 beoordelingen