Bellen Online werkplaats afspraak Occasions

Onderhoud op maat

100% Renault, 100% Betrouwbaar
Voor professioneel onderhoud gaat u natuurlijk naar Auto Beerda, uw eigen Renault-dealer. Hier worden alle werkzaamheden uitgevoerd door gekwalificeerd en getraind personeel van Renault. Wij werken met duidelijke en scherpe All-in prijzen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bovendien krijgt uw Renault onderhoud op maat, en dat heeft zo z’n voordelen.

Aan het beste onderhoud hangt een bescheiden prijskaartje
U moet kunnen vertrouwen op de veiligheid van uw Renault. Daarom is onderhoud ook zo belangrijk. Maar het moet wel in verhouding staan tot het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. Auto Beerda biedt u daarom Onderhoud op Maat aan. Hierin adviseren onze service-adviseurs Jacob Eelkema en Tjipke Hoekstra u welk onderhoud het beste bij u past. Daarbij is de verhouding tussen prijs en kwaliteit altijd optimaal, dit maatwerk is direct terug te vinden in de prijs!

Auto’s van voor 2012

Olieverversbeurt vanaf € 135,-.
Om ervoor te zorgen dat de motor van uw Renault topprestaties blijft leveren, is het uitvoeren van een olieverversbeurt een minimale vereiste. Tijdens de olieverversbeurt worden de volgende handelingen uitgevoerd: het vervangen van de olie + het vervangen van het oliefilter, het controleren van de verlichting en banden + het controleren en bijvullen van vloeistoffen. Ideaal wanneer u weinig kilometers per jaar rijdt. Jacob Eelkema en Tjipke Hoekstra kunnen u voorzien van een advies of deze basisbeurt voor het gebruik van uw auto voldoende is.

Budgetbeurt vanaf € 169,-
De Budgetbeurt is een uitbreiding op de Renault Olieverversbeurt. Naast de werkzaamheden die worden uitgevoerd bij de Olieverversbeurt gaan we bij deze beurt nog verder in op de veiligheid. Zo worden bij de Budgetbeurt bijvoorbeeld ook de vitale onderdelen zoals uitlaat, accu, schokdempers en remmen nauwkeurig gecontroleerd. Ook worden de lampen bijgesteld indien nodig.

Renault Onderhoudsbeurt vanaf € 275,-
Bij de Renault Onderhoudsbeurt wordt u auto zeer uitgebreid gecontroleerd. Naast de werkzaamheden die plaatsvinden tijdens de Budgetbeurt worden onder andere ook de volgende punten gecontroleerd: stuurbekrachtiging, koppeling, aandrijfriemen, koelsysteem, versnellingsbak, voor- en achterwielophanging, brandstoftank, handremkabels, aandrijfassen, stuurinrichting, brandstofleidingen, carrosserie en chassis. Daarnaast zijn auto’s steeds complexer door de gemonteerde elektronica. Niet alles kan met het blote oog worden waargenomen, daarom wordt de elektronica tijdens de Renault onderhoudsbeurt uitgelezen om mogelijke toekomstige defecten te signaleren en voorkomen. Tenslotte maakt de monteur ook een proefrit met uw auto om er zeker van te zijn dat u weer veilig de weg op kunt.

Kortom geen detail wordt aan het toeval overgelaten. Wanneer uw Renault APK gekeurd moet worden, dan is deze keuring in combinatie met een Renault Onderhoudsbeurt zelfs helemaal gratis. Bent u lid van Renault Premium dan is de APK altijd gratis.

 

Auto’s van na 2012

Speciaal voor Renault personenauto’s van na 2012 is er A+B Onderhoud. Met A+B onderhoud nodigen wij u uit om uw auto regelmatig te laten controleren. Zo is uw veiligheid optimaal gegarandeerd.

Onderhoudsbeurt A
Een Onderhoudsbeurt A is je hygiëne- en controlebeurt. Hierbij voeren we essentiële controles uit en verwijderen we vuil van lastige plekken. Zo blijft de auto veilig en hygiënisch.

De volgende handelingen voeren we in deze beurt uit:

 • het vervangen van het interieurfilter
 • remcontrole
 • controle aandrijfassen
 • controle stuurinrichting
 • uitlezen van de ECU
 • bijvullen van vloeistoffen

Onderhoudsbeurt B
Bij Onderhoudsbeurt B richten wij ons o.a. op de motor van uw Renault. Deze beurt is afhankelijk van hoeveel kilometers u met uw Renault rijdt.

De volgende handelingen voeren we in deze beurt uit:

 • vervangen van olie en het oliefilter
 • controle verlichtingscontrole koppeling
 • controle stuurbekrachtiging
 • uitlezen van de ECU
 • bijvullen van vloeistoffen

KIES VOOR HET VOLLEDIGE ONDERHOUD VOOR JE RENAULT

Onderhoudsbeurt A + B
De Onderhoudsbeurt A + B is interessant wanneer u meer dan 20.000 km per jaar rijdt. Bij deze beurt combineren we alle werkzaamheden die we in Onderhoudsbeurt A en B uitvoeren. Met deze combinatie werken we tegen een voordeliger tarief. Bij een A+B beurt is de APK-keuring bijvoorbeeld helemaal gratis*.
*exclusief roetmeting diesel.

Bereken de prijzen voor het onderhoud van uw auto via de onderhoudscalculator.

Maak online afspraak

Onze klanten geven ons een 9.7 van 10

op basis van 797 beoordelingen