Bellen Online werkplaats afspraak Occasions

APK

De APK-keuring is in Europa wettelijk verplicht en verhoogt de verkeersveiligheid. Tijdens deze keuring beoordeelt de keurmeester de remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie, het milieu (uitstoot van uitlaatgassen) en de registratie (kilometerstand, voertuigbewijs, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof) van je auto. De APK is echter een momentopname; deze geeft geen garantie dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen en dat uw auto de rest van het jaar veilig is om mee te rijden. Regelmatige controle van uw auto blijft dus erg belangrijk.

Waarom APK keuren bij Auto Beerda?

Maak hier uw afspraak voor uw APK!

Is uw auto ouder dan 5 jaar?

In dat geval kunt u ook kiezen voor de zeer scherp geprijsde alternatieve onderdelenlijn van Renault: Economy Parts. Dat is kwaliteit voor een lage prijs. U bespaart dan al snel 25%. Wij adviseren u graag bij uw keuze.

Steekproef

Het kan gebeuren dat uw auto wordt geselecteerd voor een (verplichte) steekproef. Uw auto moet dan na de keuring nog maximaal 90 minuten beschikbaar blijven. Als tastbaar bewijs dat een auto is gekeurd wordt een keuringsrapport afgegeven, dat de bestuurder altijd bij zich moet hebben.

Optimale duidelijkheid voor een all-in prijs

Voor de meest voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden heeft Renault All-in prijzen, zonder verdere toeslagen of onverwachte extra’s. Arbeidsloon, klein materiaal, milieutoeslagen e.d. zijn altijd in zo’n All-in prijs inbegrepen. U weet dus vooraf precies waar u aan toe bent. Worden tijdens het uitvoeren van de APK of onderhoudsbeurt noodzakelijk reparaties geconstateerd, dan krijgt u hiervoor een duidelijke prijsopgave vooraf.

Maak online afspraak

Onze klanten geven ons een 9.7 van 10

op basis van 797 beoordelingen