Bellen Online werkplaats afspraak Occasions

Reparatie en onderhoud

Reparatie en onderhoud aan uw Renault

Auto Beerda is de ideale partner voor het onderhouden en repareren van uw Renault. Auto Beerda beschikt over alle middelen en knowhow om uw auto in perfecte staat te houden en te krijgen.

Wij garanderen u:

Onderhoudsbeurt

Verversen motorolie, vervangen oliefilter, carterring, korte proefrit, uit-in beschermplaat onder motor, controle remblokken voor en achter, controle peilen, afdichting en bijvullen van: remcircuit, stuurbekrachtigingscircuit, koelcircuit, ruitensproeiercircuit, hydraulische eenheid robotbak, incl. veiligheids- en onderhoudsstickers, controle spanning en staat van de banden..
Lees meer over de onderhoudsbeurt

Onderdelen

Renault koopt Motrio-onderdelen in bij bekende leveranciers. De keuze voor een Motrio-onderdeel hangt af van diverse factoren, zoals de leeftijd van uw auto, het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt en het gebruik dat u van uw auto maakt.
Lees meer over de onderdelen van Renault

All-in prijzen

Om u een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden, hanteert Auto Beerda voor veel onderhoudswerkzaamheden all-inprijzen. De all-inprijs is inclusief analyse, onderdeel en arbeidsloon. De prijzen verschillen per model en zijn in heel Nederland gelijk.
Lees meer over de all-in prijzen

Winterbanden

Winterbanden zorgen voor een kortere remweg en verbeterende wegligging, omdat uw auto meer grip heeft op natte, gladde en besneeuwde wegen. Zorg dus dat u tijdig uw versleten winterbanden vervangt door nieuwe.
Lees meer over winterbanden

Maak online afspraak

Onze klanten geven ons een 9.7 van 10

op basis van 826 beoordelingen