Bellen Online werkplaats afspraak Occasions

Dogwash

Wilt u uw hond laten wassen, maar liever geen vieze badkamer? Maak dan gebruik van de dogwash!

Vanaf eind februari kunt u uw hond wassen bij Auto Beerda. Bij de carwash achter ons pand, staat de Dogwash. In de Dogwash kunt u uw hond gemakkelijk op sta hoogte wassen, de badkuip voor de hond is verhoogd, waardoor u als eigenaar niet hoeft te bukken. In de badkuip zit een deur waardoor de hond er gemakkelijk in kan komen.

Het apparaat is voorzien van een slang met sproeikop die 38 graden warm water geeft en er zijn diverse shampoo’s en conditioners aanwezig. Na het wassen kunt u de föhn gebruiken om de hond weer droog te maken, voor de kop en de poten is een handdoek aan te raden. Met het bedieningspaneel kunt u aangeven welke functies u wilt gebruiken.

Een wasbeurt duurt 10 minuten, de kosten bedragen hiervoor € 7,50. De wasbeurt kan indien nodig worden verlengd. Betaling kan bij het apparaat zelf middels contactloos pinnen, muntgeld of via bij de kassa verkrijgbare tokens.

De Dogwash is geopend op maandag t/m zaterdag van 08.00 – 18.00 uur (op vrijdag tot 20.00 uur). Vooraf een afspraak maken of reserveren is niet nodig.

dogwash

Dogwash Kollum

 

Maak online afspraak

Onze klanten geven ons een 9.7 van 10

op basis van 826 beoordelingen