Airco Service

De airconditioning zorgt niet alleen voor de gewenste temperatuur in uw Renault of Dacia, ook laat het systeem u genieten van frisse lucht in de auto. Het is daarom belangrijk om de airco goed te onderhouden met een servicebeurt op zijn tijd.

Waarom de airco van uw Renault of Dacia periodiek onderhoud verdient

Vier redenen om een servicebeurt van een Renault / Dacia -dealer aan te raden.

1. U bespaart kosten

Een goed werkend aircosysteem vertoont minder snel defecten en verbruikt minder energie en daarmee minder brandstof. Tijdig onderhoud voorkomt dure reparaties die vaak vele mate hoger uitvallen dan de kosten van een tijdige servicebeurt.

2. U voorkomt lichamelijke klachten

Na verloop van tijd ontwikkelen zich in het aircosysteem bacteriën en schimmels. Dit veroorzaakt naast geurtjes ook irritaties aan luchtwegen en ogen. De Renault / Dacia Airco Service reinigt het systeem grondig om deze klachten te voorkomen.

3. U blijft scherp en fris

Een goed werkende airco voorkomt dat de ramen beslaan en houdt de bestuurder scherp en fris. Tijdens de Airco Service controleert de Renault / Dacia Dealer de volledige werking en voert eventuele reparaties uit tegen scherpe tarieven.

4. U vergroot uw comfort

Uw airco werkt sneller en efficiënter als hij in goede staat verkeert. Het systeem houdt uw Renault / Dacia heerlijk fris in de zomer, maar zorgt er ook voor dat u in andere seizoenen van een comfortabele temperatuur geniet.

Onderhoudswerkzaamheden per Renault / Dacia Airco Service

Airco-reinigingsservice € 39,-

  • Werking en temperatuur controleren
  • Visueel controleren van conditie leidingen
  • Reinigen (desinfecteren)
  • Optioneel: vervangen van pollenfilter

Airco-servicebeurt vanaf € 99,-

  • Vervangen koudemiddel
  • Bijvullen compressorolie
  • Lektest uitvoeren van het hele systeem d.m.v. contrastvloeistof
  • Optioneel: vervangen van pollenfilter

Maak online afspraak

Bezoek webshop

Onze klanten geven ons een 9.4 van 10

op basis van 356 beoordelingen
Wij zijn dagelijks geopend. Vrijdagavond (koopavond) gesloten. Alle werkplaatsafspraken hebben doorgang. Meer informatie betreffende Corona maatregelen
close