Carwash

Autowassen is belangrijk

Carwash
Auto Beerda beschikt over een Roll-over wasinstallatie van het merk Washtec. De wasinstallatie is recentelijk vernieuwd en beschikt nu ook over een polish programma. Deze wasinstallatie heeft SoftTecs® borstels. SofTecs® is een innovatie van WashTec, dit bijzonder zachte, geschuimde polyethyleen reinigt ook gevoelige lak zonder de minste sporen na te laten. SofTecs® is het zachtste wasmateriaal dat ooit heeft bestaan.

Bij ons kunt u kiezen uit zes verschillende programma’s. Van een basisbehandeling tot zeer uitgebreid met waxbehandelingen. In programma 1 wordt de auto gepolished. Met het Polish programma krijgt de auto een porievullend beschermende hoogglanslaag. Daardoor gaat de auto prachtig glimmen en dat wordt nog duidelijker zichtbaar na een paar wasbeurten. Door de ShineTecs beschermlaag wordt vuil en water afgestoten. De lappen SoftTecs, waarmee de auto schoongemaakt wordt, nemen geen vocht op en dus ook geen vuile deeltjes die krassen kunnen veroorzaken. Het is bij ons echt wassen zonder krassen.

Wie zijn of haar auto regelmatig in de wax laat zetten, voorkomt dat de lak gaat verweren. Door het aanbrengen van een waxlaag wordt de lak namelijk beschermd tegen invloeden van buitenaf. Denk aan UV-stralen (zon) en agressieve stoffen die de laklaag kunnen aantasten.

Wetenschappelijk bewezen

SofTecs® laat ook na 300 wasbeurten geen borstelsporen achter op het voertuig. Dat is wetenschappelijk bewezen.

Zachte kracht

Bij een hogedruk-voorwasbeurt worden ook bij lage druk de harde deeltjes van vuile voertuigen gespoeld. Dat is de basis van een zachte wasbeurt met SofTecs®.

ProgrammaZilverGoudDiamantBriljant
Schuim
voorwassen
inclusiefinclusiefinclusiefinclusief
Hogedruk
voorwassen
inclusiefinclusiefinclusiefinclusief
Borstel +
wiel wassen
inclusiefinclusiefinclusiefinclusief
Onderkant
wassen
inclusiefinclusief
Wax
behandeling
inclusiefinclusiefinclusief
Polish
behandeling
inclusief
Drogeninclusiefinclusiefinclusiefinclusief
Prijs€7,00€8,50€10,50€12,50

Maak online afspraak

Bezoek webshop

Onze klanten geven ons een 9.4 van 10

op basis van 444 beoordelingen
Wij zijn dagelijks geopend (zondag uitgezonderd). Alle werkplaatsafspraken hebben doorgang. De showroom is gesloten, online geopend. Meer informatie betreffende Corona maatregelen
close