Bellen Online werkplaats afspraak Occasions

GarantiePlus

Verleng de garantie van uw Renault

Met een GarantiePlus is het mogelijk om uw garantietermijn te verlengen. Op die manier zult u na het verlopen van het oorspronkelijke garantietermijn niet voor onverwachte kosten komen te staan. Binnen een jaar na registratie kunt u alsĀ eerste eigenaar GarantiePlus afsluiten bij ons. Daarna kan het alleen online en gelden hogere tarieven.

Tot 4 jaar extra garantie

De fabrieksgarantie van uw Renault is, afhankelijk van het model, 2 of 3 jaar. Deze kunt u verlengen tot 6 jaar*. U verlengt uds met 1, 2 of 3 jaar. Daarbij kiest u een kilometrage. *Contract eindigt als leeftijd of kilometerstand bereikt is, hetgeen als eerste bereikt wordt.

Pechhulp in binnen- en buitenland

Met GarantiePlus bent u verzekerd van pechhulp in heel Europa en in uw eigen woonplaats

Reparatiekosten zijn 100% gedekt in binnen- en buitenland

Bij reparatie van gedekte defecten betaalt GarantiePlus zowel de onderdelen als het arbeidsloon. In Nederland, maar ook in de rest van Europa.

Kwaliteit van de reparaties

Met GarantiePlus worden gedekte defecten altijd gerepareerd door gekwalificeerde Renault- monteurs. Zij gebruiken alleen originele onderdelen.

Gunstig bij inruil of verkoop

GarantiePlus is verbonden aan de auto en gaat dus over op de volgende eigenaar. Dat is gunstig voor de inruilwaarde of verkoopprijs.

Vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen.

Maak online afspraak

Bezoek webshop

Onze klanten geven ons een 9.4 van 10

op basis van 699 beoordelingen