Bellen Online werkplaats afspraak Occasions

Disclaimer

Alle auteursrechten op de inhoud van deze internetsite, te weten alle teksten, afbeeldingen, software of informatie in enige vorm, komen toen aan de Auto Beerda B.V.

Informatie op deze internetsite mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Auto Beerda B.V.

Deze internetsite kan tevens links bevatten naar niet aan Auto Beerda B.V. gerelateerde sites. Auto Beerda B.V. is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden internetsite.

Door Auto Beerda B.V. per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Auto Beerda B.V. staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Wijzigingen in prijzen en uitvoeringen worden voorbehouden. Ofschoon de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden van welke aard ook.

Aan de omschreven producten en genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De genoemde prijzen zijn indicatief en exclusief montagekosten. Vraag naar de specifieke voorwaarden bij Auto Beerda B.V., Mr. Andreaestraat 24, 9291 MA Kollum

Maak online afspraak

Onze klanten geven ons een 9.7 van 10

op basis van 826 beoordelingen