Bellen Online werkplaats afspraak Occasions

Banden

De juiste banden onder uw Renault vergroten uw veiligheid en optimaliseren uw brandstofverbruik. Auto Beerda helpt u graag op weg. In de zomer én winter. Tijdig nieuwe banden monteren maakt veilig en comfortabel autorijden een stuk eenvoudiger, daarnaast bespaart u op het brandstofverbruik.

 

 

Bij natte, gladde of besneeuwde wegen

Winterbanden

Winterbanden zorgen voor een kortere remweg en verbeterde wegligging, voor meer grip op natte, gladde of besneeuwde wegen. U herkent de banden aan de letters M+S (modder en sneeuw) of aan het sneeuwvlokje. Ook bevatten ze een snelheidsaanduiding: Q (160 km/u), T (190 km/u) of H (210 km/u). Vervang versleten banden tijdig: bij een profiel van minder dan 5 millimeter is de band vergelijkbaar met een zomerband.

 

Goed bestand tegen het hete asfalt

Zomerbanden

Zomerbanden hebben stevig en hard rubber zodat ze goed bestand zijn tegen het hete asfalt in de zomer. De warmte van de weg warmt de banden namelijk op en maakt ze zachter. Met een normaal profiel van 7 millimeter diep, geven de zomerbanden een extra goede grip en betere acceleratie bij temperaturen boven de 7 graden Celsius.

 

Praktische banden tips

 

 

 

Maak online afspraak

Onze klanten geven ons een 9.7 van 10

op basis van 826 beoordelingen