Bellen Online werkplaats afspraak Occasions

Renault presenteert nieuwe Espace

SCHIPHOL-RIJK – De Renault Espace is herboren en opnieuw als grote, elegante en robuuste crossover vormgegeven door Renault Directeur Industrial Design Laurens van den Acker. De zeer innovatieve crossover van Renault komt in grote lijnen overeen met de spannend gelijnde concept car Initiale Paris die Renault in 2013 op de IAA van Frankfurt onthulde.

Een hoogtepunt van de nieuwe Renault Espace is het lichte, ruimtelijke, comfortabele en flexibele interieur, een karaktereigenschap waar ook de eerdere generaties uit de 30-jarige carrière van de van oorsprong full-size MPV bekend om staan. De Renault Espace is nu echter geëvolueerd in een vloeiend gelijnde crossover met opvallende designfeatures als een ‘zwevende’ middenconsole. Het interieur van zowel de vijf- als de zevenpersoonsversie biedt daarbij een tot in detail uitgedachte modulariteit. En ook het design en de bouwkwaliteit heeft de ongebreidelde aandacht van Renault gekregen.

De nieuwe Renault Espace beleeft zijn wereldpremière op de komende Autosalon van Parijs (4 t/m 19 oktober a.s.) De persconferentie van Renault vindt plaats op donderdag 2 oktober om 11:00 uur en wordt gegeven door Carlos Ghosn, President en CEO van de Renault Groep.

Speciaal voor de nieuwe Renault Espace heeft Renault samen met zijn partners Publicis Conseil en DigitasLBi een digitale presentatie ontwikkeld met zowel video- als 3D-weergaven. Internetgebruikers kunnen hiermee het exterieur en het interieur van de nieuwe Espace op een manier ervaren die het beste kan worden omschreven als meeslepend.

De online presentatie van de nieuwe Renault Espace is te vinden op  http://crossover.renault.nl/

Maak online afspraak

Bezoek webshop

Onze klanten geven ons een 9.7 van 10

op basis van 846 beoordelingen