Bellen Online werkplaats afspraak Occasions

Corona en Auto Beerda

Update 25 februari 2022

Wij willen u graag duidelijkheid verschaffen over hoe Auto Beerda omgaat met de Coronacrisis. De werkplaats (inclusief wachtruimte), showroom, tankstation, carwash en dogwash zijn geopend.  Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van u als klant en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Daarom schudden we tijdelijk geen handen en houden we gepaste afstand. We vragen aan u; blijf bij griepverschijnselen thuis, het is geen enkel probleem om de afspraak te verzetten. Bij de ingang van de werkplaatsreceptie als in de toiletruimte in de showroom staat desinfectiemiddel, tevens kunt u uw handen wassen met zeep in deze toiletruimte.

Werkplaats
Afspraken voor APK, onderhoud en / of reparatie kunnen gemaakt worden via autobeerda.nl, telefonisch of per email. Alle geplande afspraken gaan door. Uiteraard wordt er door onze monteurs veilig gewerkt, voor uw en onze gezondheid. De loopdeur bij de werkplaatsreceptie is vervangen door automatische deuren. Als u de autosleutel op de werkplaatsbalie wil neerleggen. Wachten is mogelijk, we hebben drie plekken in onze showroom waar u kunt wachten met gepaste afstand van elkaar onder genot van een kop koffie. Uw auto die ter reparatie of voor onderhoud is geweest, kunt u dagelijks ophalen tot 18.00 uur.

Haal & brengservice
Voor een ieder die liever niet de deur uit gaat hebben we een volledige haal & breng service (vaak kosteloos) voor auto’s die voor onderhoud naar de werkplaats moeten. Ook kunnen we het vervangend vervoer bij u brengen. Dit geldt zowel voor bestaande als nieuwe afspraken, zodat we fysiek contact zoveel mogelijk kunnen voorkomen. Als u hier gebruik van wilt maken, dan kunt u dit aangeven bij het maken van de afspraak of telefonisch doorgeven bij een reeds gemaakte afspraak.

Ook kunt u natuurlijk de auto een avond van te voren brengen bij ons bedrijf, de sleutel door de brievenbus doen en later op de dag of de volgende dag de auto weer ophalen. Op die manier is er ook geen fysiek contact. Overleg vindt plaats via telefoon / whatsapp / email.

Maak direct een afspraak

Verkoop
De showroom is dagelijks geopend tot 18.00 uur, op de vrijdag van 08.00-20.00 uur. Natuurlijk kan een offerte / inruilvoorstel ook via de telefoon, email, whatsapp of facetime. Proefritten zijn mogelijk.

Afleveringen
Afleveringen kunnen doorgaan. De uitleg van het voertuig kan later plaatsvinden of we kunnen desgewenst een filmpje hiervan maken. En natuurlijk kunt u met uw vragen telefonisch contact met ons opnemen.

Tankstation
Het tankstation is 24/7 open. Voor LPG gelden de openingstijden maandag t/m zaterdag 08.00-18.00 uur, vrijdag van 08.00-20.00 uur.

De tankrevolvers en pinpads worden periodiek ontsmet. Tevens kunt u handschoentjes gebruiken die op twee plekken hangen op het tankstation, ook is er desinfectiemiddel aanwezig.

Wassen / Dogwash
Onze carwash heeft de volgende openingstijden. Maandag t/m zaterdag 08.00-18.00 uur, vrijdag 08.00-20.00 uur. Per pin betalen heeft grote voorkeur, maar contant geld wordt ook geaccepteerd. De dogwash heeft dezelfde openingstijden als de carwash. Betaling kan ter plekke bij de dogwash per pin, token of muntgeld. De tokens kunt u binnen aan de balie kopen.

Ook in deze roerige tijden kunt u blijven rekenen op Auto Beerda. Bij voorbaat dank voor uw medewerking. Pas goed op uzelf en elkaar!

 

Maak online afspraak

Bezoek webshop

Onze klanten geven ons een 9.4 van 10

op basis van 699 beoordelingen